alarm72r

Overview

  • Founded Date يوليو 13, 1990
  • Sectors العناية والتجميل
  • Posted Jobs 0
  • Viewed 62

Company Description

Vad är det enklaste pokerspelet att lära sig?

Jag har haft ett fantastiskt par år, där jag fick turnera världen och spela med några av de bästa spelarna i världen. Detta är den bästa spelaren. Men vad som definierar en bra spelare under alla omständigheter, en stor motståndare, är att de kan hålla huvudet uppe i svåra situationer och inte ge upp. Jag tror att det är att spela med människor som har de bästa hjärtan, huvuden och sinnena. Vad gör en bra upplevelse?

Jag är glad att jag är omgiven av sådana människor. I allmänhet, när du spelar en hand, bör du alltid leta efter berättelser. Detta kommer att vara mycket lättare för dig att göra när du spelar online poker. Det är lättare att se dina motståndare röra sig när de sitter framför dig. Den goda nyheten är att du inte behöver. Vad du bör försöka göra är bättre att förutsäga dina motståndare. När du först börjar kommer du inte att vinna några händer.

Så hur kan du lära dig att göra det bättre? Tips för att lära dig att spela poker. Många bra pokerspelare under de senaste åren har läst samma bok och utvecklat liknande strategier. Till exempel har John Perry en av de bästa pokerböckerna där ute: The Psychology of Poker som talar om att förstå varje spelares psykologi och hur man slår dem. Hur man utvecklar en strategi (vilken metod är bättre?). För resten måste du göra det själv.

De som lär dig hur man spelar, men mycket viktigare, de lär dig om att förstå dina motståndare och hur du kan slå dem. Naturligtvis inte bara någon bok, men en som lär dig mer än bara poker strategi. Så frågan är inte vad som är det enklaste spelet att lära sig, men vilket sätt är bättre? 2) Lär dig genom att läsa en bok eller titta på en live videoinspelning. Problemet är att böcker bara kan ta dig så långt.

Om du spelar i ett spel i mindre än 2 timmar kommer du att vara ganska förlorad om du bara läser en bok eller tittar på en inspelning av spelet. Han visar dig de enklaste, mest effektiva sätten att bestämma den bästa starthanden att spela från en position baserat på din förståelse för motståndaren och de kort du har delat ut. 1) genom att läsa en bok och / eller titta på en live videoinspelning av ett pågående spel.

Läs Handicapping Bible av Ed Miller. Men då igen måste du vara villig att spendera mer pengar. Det finns i princip två sätt att lära sig ett pokerspel. Du är fri att använda den till alla dina spel. Fördelen med att spela online-webbplatser som Party Poker, Full Tilt Poker och Absolute Poker är att de har en videoströmningsfunktion.